primAssistanceLogoMotto

…în viață pe toate planurile CEA mai sănătoasă abordare și totodată și cea mai ieftină, ESTE PREVENTIA?!?

Dacă nu știai, ai aflat acum. Pe toate planurile vieții ai la îndemână soluții de prevenție, așa și în domeniul auto.

Asa cum ne ducem periodic la doctor la control, ca sa prevenim probleme de sănătate, asa ar trebui sa avem grija și de masina noastră, ca sa evitam defecțiunile ei pe cat posibil!

Acuma poate vă duce gândul că vreau să vă îndrum către service cu mașina, cu toate că este foarte util și oarecum obligatoriu sa mergem la mecanic cu mașinile noastre periodic, azi  voi povesti despre un alt mijloc de prevenție, care previne neplăcerile cauzate de o eventuala defectiune/accident, eveniment neplăcut, care poate sa se întâmple în localitatea unde avem domiciliul, în alt județ sau chiar mai rău în alta tara. Oricum am privi problema este neplăcut, mai ales dacă nu ești acasă…și în astfel de situații, ar fii bine sa ai un partener la care sa apelezi  sa te ajute prompt la orice ora și oriunde te-ai afla!

Hai sa vedem cam ce implica o defecțiune tehnică suferită în altă țară? Sa luăm ca exemplu ca ai plecat în concediu în Grecia…Pe drum se defectează mașina în Bulgaria…

 

avarie accident prim assistance

 

Dacă ar fii așa, TU știi ce ai de făcut și unde să suni să fii ajutat repede???

Îți dau eu răspunsul! 80% dintre Romani merg pe principiul: “eu nu am cum sa pățesc asa ceva!” și doar 20% se gândesc din timp sa PREVINĂ astfel de situații!

Să spunem că ai un prieten (cazul fericit, dar nu cel optim)  cu o platformă, care ar putea să vină să îți aducă altă mașină și sa o ia pe cea stricată acasă, dar oricum asta ar dura ore bune…până atunci sigur poliția din țara respectivă îți cheamă o platforma de acolo și oarecum te “obliga” sa eliberezi carosabilul…tu fiind străin, din alta țară, ești “victimă” din start. Nu cunoști limba țării respective, cei de acolo nu vor de regula sa vorbească engleză (mai sunt și excepții, dar rar), iar costul aproximativ al unei tractări pana la prima parcare sau primul service (5km – 10km) este aproximativ intre 150 euro – 300 euro, depinde de țara unde te afli…

După ce ajungi la service, în cazul în care nu se repara mașina pe loc, tu fiind cu familia trebuie să mergi să te cazezi la o pensiune…alți bani, alta distracție… și as mai putea continua, pentru că, complicațiile unui astfel de eveniment neplăcut, petrecut in alta țară, sunt multe și implica stres, timp și bani mulți cheltuiți!

 

Acum poate mă întrebi, bine bine, dar ce poți să faci să eviți aceste neplăceri?

Presupunem că mergi regulat la mecanic cu mașina și schimbi mereu piesele necesare, o întreții corespunzător, dar din păcate totuși se pot întâmpla neplăceri (poate nu se strica mașina, dar poate alimentezi greșit sau mai grav poate faci accident).

Uite ca exista o cale prin care să previi astfel de neplăceri! Se numește CARD ASISTENTA RUTIERA PRIM !

Se emite sub forma unui abonament anual, la un preț foarte accesibil, vizavi de problemele de care te ferește! Dacă ai un astfel de card, poți pleca relaxat la drum, chiar dacă ți se întâmplă ceva pe drum, suni la dispeceratul non-stop de pe card și ești ajutat imediat. Ți se oferă tractare gratuită la primul service, se decontează taxi pana la hotel, ți se asigura plata hotelului, și dacă problema este mai gravă cu mașina și nu se poate remedia în 3 zile, se rezolvă repatrierea ei la domiciliul tău, totul GRATUIT!

Sunt câteva firme de acest gen în România, care oferă astfel de servicii, nu le enumăr eu, dar poți tu sa te documentezi. Ceea ce pot însă să îți spun, că una dintre aceste firme suntem noi, PRIM Assistance

Dacă ți-am trezit curiozitatea și vrei să afli mai multe despre un astfel de serviciu, colegii din call-center-ul PRIM Assistance iți stau la dispoziție cu informații suplimentare.

 

Ne găsești la numărul de telefon 0799.200.100.
Apelează-ne cu încredere. Să fii mereu informat și 100% acoperit!