primAssistanceLogoMotto

CARDUL TĂU

DE ASISTENTĂ RUTIERĂ

24/24 ore, in fiecare zi a saptamanii
Te ajutam sa iți recapeți mobilitatea in cel mai scurt timp posibil și fără dureri de cap

Economisește Bani

Acest card este colacul de salvare al banilor tăi!

Salvează Timp

În caz de probleme cu mașină într-un oraș străin, noi te ajutăm să găsești un service, un hotel etc

Câștigă Siguranță

Călătoriile viitoare vor fii sigure și pline de amintiri frumoase având cardul de asistență PRIM!

Carduri Asistență

Card Asistență National

Îmi place aventura, tocmai din acest motiv călătoresc mult in Romania. Sunt pasionat de istoria României și din acest motiv vizitez atracții turistice peste tot in tară. In trecut am rămas in pana cu mașina și a fost foarte neplăcut neștiind ce am de făcut. Având acest card știu ca sunt 100% in siguranță.

Card Asistență National Premium

Eu și familia mea călătorim foarte des. Profitam de orice ocazie sa o petrecem împreună și de regula ne alegem destinații diferite de fiecare data. Vizitam orașe noi, mănăstiri, mergem la mare, mergem la munte și din acest motiv vrem sa fim in siguranță, mai ales ca avem doi copii mici și e neplăcut sa ramai pe drumuri. De când am cumpărat acest card de asistenta, mergem la drum fără griji pentru ca echipa PRIM are grija de noi.

Card Asistență National + HU Premium

Îmi place aventura, tocmai din acest motiv călătoresc mult in Romania și chiar și in Ungaria. Sunt pasionat de șofat, din acest motiv călătoresc mult. Având acest card, știu că sunt 100% in siguranță, pentru că PRIM ASSISTANCE e “ACOLO unde ai nevoie!”

Card Vacanță

De ce să alegi cardul PRIM Vacanta ? 

Card de asistenta rutiera pentru vacante fara griji!

Cu noi vei avea parte de siguranta si confort pe intreaga durata a calatoriei tale spre vacanta de vis mult asteptata.

Echipa PRIM este “ACOLO unde ai nevoie!

De ce noi?

CE OFERIM

Dacă sunteți un șofer care dorește să se simtă în siguranță și protejat în timpul călătoriilor cu mașina, atunci cardul nostru de asistență rutieră este alegerea perfectă pentru dvs. La PRIM Assistance, suntem dedicați să vă oferim cele mai bune servicii de asistență rutieră, astfel încât să puteți avea pacea de spirit în timpul călătoriilor dvs.

Una dintre principalele noastre caracteristici este acoperirea internațională. Indiferent unde vă aflați în Europa, suntem la dispoziția dvs. pentru a vă oferi asistența rutieră necesară. De la problemele minore, cum ar fi probleme cu bateria sau probleme cu combustibilul, la probleme mai grave cu motorul, suntem aici pentru a vă ajuta să vă recuperați mobilitatea în cel mai scurt timp posibil. În plus, cardul nostru de asistență rutieră oferă intervenții nelimitate, astfel încât să puteți fi sigur că sunteți protejat oricând și oriunde.

Pe lângă acoperirea internațională și intervențiile nelimitate, cardul nostru de asistență rutieră vă oferă și asistență rutieră rapidă și eficientă în caz de probleme. Suntem la un apel distanță pentru a vă ajuta să faceți față tuturor situațiilor neplăcute care pot apărea pe drumul dvs. Vă putem ajuta să vă continuați călătoria în cel mai scurt timp posibil, astfel încât să puteți ajunge la destinație fără probleme.

BENEFICII PRIMASSISTANCE

Asistența rutieră 24/7 -

Indiferent de ora la care sunteți în nevoie, suntem la un apel distanță pentru a vă ajuta să vă recuperați mobilitatea cât mai curând posibil.

Intervenții nelimitate

 Fără limite pentru intervențiile de asistență rutieră. Veți fi protejat de orice situație neplăcută care poate apărea pe drum.

Acoperire internațională

De la Europa de Vest la Est, suntem la dispoziția dvs. pentru a vă oferi asistența rutieră necesară. Indiferent de țara în care vă aflați, suntem aici pentru a vă ajuta să vă recuperați mobilitatea.

Asistența pentru toți pasagerii

Cardul nostru de asistență rutieră oferă nu numai ajutor pentru mașina dvs., dar și pentru toți pasagerii dvs. Vă putem ajuta să găsiți cazare sau transport alternativ în caz de necesitate.

Transport gratuit al vehiculului la service

Dacă aveți nevoie să transportați mașina la service-ul preferat, ne putem ocupa de acest lucru pentru dvs. Fără costuri ascunse sau neplăceri.

Asistență la accidente

In cazul unui accident rutier, suntem la dispoziția dvs. pentru a vă ajuta să gestionați situația. Vă putem oferi asistența necesară pentru a vă recupera mobilitatea.

Colaboratori:

IA LEGATURA CU NOI